Eurobano Evteks'te

Çok geniş ürün yelpazesine sahip olan ve 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan Eurobano Tekstil, dün İstanbul’da başlayan ve bu yıl 24.sü düzenlenen EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na katıldı.

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD ) tarafından düzenlenen ve CNR Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen EVTEKS Fuarı 28 Nisan’a kadar açık kalacak.

“BU TARZ FUARLAR OLUMLU KATKI SAĞLIYOR”

Kaymaz tabanlı banyo setleri, parça halı ve yolluk grubu üretimi yapan Eurobano Tekstil Yönetim Kurulu üyesi Salih Sezgin, fuarda Gaziantep’i temsil etmekten gurur duyduklarını ifade etti. Fuarlara katılmaya özen gösterdiklerini belirten Sezgin, “Bu yıl İstanbul’da 24.’üncüsü düzenlenen EVTEKS fuarına Gaziantep firması olarak katılım sağladık. Fuara yaklaşık 60 farklı ülkeden firmalar katılıyor. Daha fazla istihdama fayda sağlamak ve portföyümüzü genişletmek açısından bu tarz fuarlar olumlu geçiyor. Firmamızın fuardan önemli iş bağlantılarıyla döneceğine inanıyoruz. Burada yapılacak bağlantılar, sektörümüzün önünü görmesi adına büyük önem taşıyor” dedi.
Ziyaretçiler, fuarda Ereobano’nın ürünlerini yakından inceleme fırsatı bulurken, ürünler hakkında detaylı bilgi alıyor. Ayrıca, iş bağlantıları için de görüşme gerçekleştiriyorlar.