DOMOTEX'İN GÖZDESİ!

Kaymaz tabanlı banyo setleri, parça halı ve yolluk grubu üretimi yapan Eurobano Tekstil, Almanya’da 12-15 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Domotex Halı ve Zemin Kaplama Fuarı’na katıldı.
 

Çok geniş ürün yelpazesine sahip olan ve 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan Eurobano Tekstil, dünyanın 65 ülkesinden firmaların katıldığı fuarda, 4 gün boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı başardı. Ziyaretçiler, fuarda Ereobano’nın ürünlerini yakından inceleme fırsatı bularak, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih ve İrfan Sezgin’den bilgi aldılar.
Gaziantep ve ülke ekonomisine daha fazla destek ve istihdama daha fazla katkı sağlamak adına fuarların önemine değinen Salih Sezgin, Gaziantep’i bu fuarda temsil etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti. Sezgin, “Fuar süresince ziyaretçilerden olumlu görüşler aldık. Firma olarak yeni renklerimiz ve yeni koleksiyonlarımızla fuara renk kattığımızı ifade ettiler. Bu fuar vesilesiyle yaptığımız bağlantılar, sektörümüzün önüne görmesi açısından da büyük önem taşıyor” diye konuştu.
Firma Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Sezgin ise, kısa, orta ve uzun vadede bir hedeflerinin bulunduğunu belirterek, “Her yıl kendimizi yenileyen, dinamik bir yapımız var. Euro Bano firması olarak sektörümüzde lider olma yolunda ilerlediğimizi görmek bizim için mutluluk verici. Daima yeniliğe önem veren ve hedefleri olan bir firma olarak, bu tür önemli fuarlarda yer almak bizim için çok önemli. Domotex Fuarı bu açıdan da iyi oldu. Buradan elde ettiğimiz verilerle, sektörümüzün beklenti ve taleplerine daha iyi cevap vereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.