Eurobano Farkı

Halı sektörünün kalbinin atacağı Domotex Fuarı açıldı. Gaziantep’ten dünyaya halı ihraç eden firmaların yanı sıra yabancıların da ilgi gösterdiği fuarda Eurobano, standı ve sergilediği ürünlerle göz doldurdu.

12 BİN METRE KARE ALANDA ÜRETİM

Halı sektörünün can simidi olan Domotex’te stant açan Eurobano fuarın gözde firmaları arasında yer aldı. Gaziantep 1.Organize Sanayi Bölgesinde 12 bin metrekare alanda 3 adet tufting dokuma tezgahına sahip olan firma; lateks taban kaplama, kesim, konfeksiyon, paketleme ve kolileme işlemlerini de kendi bünyesinde yapıyor.

32 ÜLKEYE İHRACAT

Yıllık 2,5 milyon metrekare üretim potansiyeline sahip olan firma "Enna Home" markasını ağırlıklı olarak yurtdışı pazarda değerlendiriyor.

Eurobano başta İngiltere, İtalya, Rusya, Güney Afrika olmak üzere 32 ülkeye ihracat yapmakla birlikte, bu ülkelerde özellikle market grupları ile işbirliği yapıyor.

Üretimimizde polipropilen, polyester ve akrilik iplik kullanılmakta 125 çalışanı ile ürün çeşitliliği ve sistem bilinci ile sektöründe öncü kuruluşlar arasında yer almaktadır.




Kaynak: http://www.guncelgazete.com/detay.php?id=74687