EVTEKS Fuarı’na EUROBANO Damgası

Dünyanın En Büyük İki Ev Tekstili Fuarından Biri EVTEKS İhracatın Merkezi CNR EXPO Yeşilköy’de misafirleriyle buluşurken bu fuarda Gaziantep’i temsil eden Eurobano, ziyaretçilerin uğrak noktası oldu. Büyük ilginin gösterildiği Eurobano standını yüzlerce kişi ziyaret etti.

Evteks, her yıl global sektör profesyonelleri tarafından heyecanla takip edilen bir fuar olmasının yanında başta Türk ev tekstili sanayicileri, uluslararası sektör üreticilerinin ihracatına katkı sağlamaya devam ediyor.

Katılımcılarına yeni ürünlerini sergilenme, yeni pazarlar oluşturma, dünyaya açılma, ihracat hacmini geliştirme gibi birçok olanak sağlayan, Dünya’nın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 16-20 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Dünyanın en kolay ulaşım imkanı olan fuar merkezlerinden CNR Expo Yeşilköy’de organize edilen fuara Gaziantep’ten Eurobano katıldı. Eurobano standı büyük ilgi görürken Eurobano Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Sezgin, Salih Sezgin ve Keremcan Sezgin ise misafirlerle yakından ilgilendiler.


Kaynak: http://www.olaymedya.com/haber/evteks-fuarina-eurobano-damgasi/58155