Eurobano, Domotex'in gözdesi oldu

Gaziantep merkezli Eurobano Tekstil, Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen dünyanın en büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı olan Domotex'de Türkiye'yi başarı ile temsil etti.

Eurobano Yönetim Kurulu üyesi İrfan Sezgin, kaymaz tabanlı Banyo setleri, parça halı ve yolluk grubu üretimi yaptıklarını belirterek, Domotex'te yeni renklerimizi ve yeni koleksiyonumuzu dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinin beğenisine sunduk. Dünya standartlarında olan ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Sektörümüzün en önemli fuarı olan Domotex'i başarılı bir şekilde geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Eurobano Tekstil olarak üretimin büyük bölümünü dünyanın 40'ı aşkın ülkesine ihraç ettiklerini de kaydeden Sezgin, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Eurobano Tekstil, yenilikçi ve hedefleri olan bir firma. Domotex'de firmamızın sektörde liderliğe doğru emin adımlarla yürüdüğünü görmek ülkemiz adına gurur vericiydi. Bu nedenle sürekli yatırım, üretim ve ihracatı artırmak için çaba gösteriyoruz. Amacımız, daha fazla üretim ve ülke istihdamına katkıda bulunmaktır.