EUROBANO, DOMOTEX FUARI’NA RENK KATTI

Tasarım ve üretimde dünya markası olma yolunda önemli adımlar atan Gaziantep’in ünlü markası Eurobano, yenilikçi ürünlerden oluşan 2018 koleksiyonunu Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex 2018 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında sergiledi.

DOMOTEX FUARINA EUROBANI DAMGASI
Hannover’da düzenlenen dünyanın en büyük halı fuarı olarak bilinen Uluslarası Domotex Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı’na, Türkiye bu yıl 161 firmayla katıldı. Fuarda hem alan, hem de katılımcı firma sayısı olarak ilk sırada yer alan Türkiye, fuarın verimli geçmesini sağladı. Gaziantep’ten katılan firmalardan Eurobano Tekstil, fuarın gözdesi oldu. Kuruluşundan bugüne Ar-Ge ve inovasyona önem veren Eurobano, Uluslarası Domotex Halı Fuarı’nda da yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturdu. Fuarda geniş bir yere sahip olan Eurobano Tekstil, Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya bir çok müşterisini burada ağırladı ve yeni ürünlerine görücüye çıkardı.

ZİYARETÇİLERİN UĞRAK YERİ OLDU
Fuarda müşterilerinin beğenisini kazanan Eurobano Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan ve Salih Sezgin kardeşler, müşterilerle birebir ilgilendiler. Sezgin kardeşler, “Domotex Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı’na katılan Eurobano Tekstil olarak Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu tarz fuarlar hem ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturma adına, hemde istihdama katkı sağlamak ve pörtföyümüzü geliştirmek açışından çok olumlu bir fuar geçirdik. Ülkemize ve şehrimize katkı sağladığımız için gurur duyuyoruz” dediler.
YENİ RENKLER, YENİ KOLEKSİYONLAR
Yeri renkler ve yeni koleksiyonlarıyla Domotex Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı’na adeta renk katan Eurobano Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sezgin, “Eurobano alarak yeni renklerimizi ve yeni koleksiyonlarımızla fuara renk kattık. Burada yapılan bağlantıların sektörümüzün önünü görmesi adına büyük bir önem taşımaktadır. Firmamız sektöründe lider olma yolunda ilerliyor. Buda bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Her yıl kendini yenileyen ve geliştiren, dinamik, yenilikçi ve hedefi olan Eurobano, her zaman emin adımlarla yoluna devam edecektir” ifadesini kullandı.